FAQ

Uncover Lab in het kort

Wij zijn s’ werelds eerste tattooshops voor spullen. Wij personaliseren allerlei soorten producten in onze webshop en in onze winkel in Amsterdam.

Ik heb mijn eigen ontwerp, hoe kan ik dit het beste aanleveren? 

Als je het ons heel blij wilt maken kan je het beste een vector file aanleveren (ai. of eps.). Beschik je niet over slikke designer skills dan kan je uiteraard ook gewoon een JPG, PNG of PDF aanleveren. Wil je wel een ai of eps aanleveren gebruik dan deze handleiding. Vaak is een word of powerpoint ook al genoeg om je idee aan ons duidelijk te maken. 

Welke materialen kan je allemaal graveren?

Alle zachte materialen kunnen we graveren. Zoals hout, (sky)leer, kurk, denim, (olie)karton, papier, plexiglas/perspex. Ook kunnen we snijden tot 3 mm dik afhankelijk van het materiaal. Helaas kunnen we niet in rauwe stalen graveren, enkel wanneer er een coating is aangebracht zoals bij Apple producten en Secrid wallets. Ook reflectieve of glimmende producten zoals een spiegel, kunnen we helaas niet graveren. 

Wat is de gemiddelde levertijd van een bestelling?

Er wordt binnen 24 uur een voorbeeldje gestuurd van jouw ontwerp op het product. Wij graveren ter plekke in onze winkel, onze machines verwerken de producten als warme broodjes. Het graveren zelf is gedaan in een oogwenk. Daarna zal het product dezelfde dag of de dag daarna verzonden worden. 

Is het mogelijk om op elk product te graveren? 

We kunnen op heel veel producten een gravering maken maar het product moet wel aan deze eisen voldoen. Het product moet zo vlak mogelijk zijn, of tenminste een vlakke zijde hebben. Ronde voorwerpen kunnen we bijvoorbeeld aan de lange zijde graveren. Ten tweede moet het product ook in de laser passen (maximaal 55cm breed en 20 cm hoog) Lengte kan uitsteken uit de machine tot 2 meter. Het materiaal moet geschikt zijn (zie kopje materialen)

Kan ik ook ter plekke in de winkel een product laten graveren?

Onze mooie creatieve winkel in de Hallen Amsterdam is speciaal voor graveren on the spot. We kunnen per direct een design voor je maken en deze graveren. Vaak is dit al binnen een half uurtje gedaan. Klaar terwijl je wacht!

Wat is het risico als ik mijn eigen product kom graveren?

Het woord “Lab” in onze winkelnaam verklapt al het een en ander. Vaak is het experimenteren met welke materialen en producten we kunnen werken. We zijn al 5 jaar ervaren maar zijn soms nog niet helemaal zeker hoe een laser op een materiaal uitpakt. Graveren op eigen product is dan ook op eigen risico, uiteindelijk kunnen we niet verantwoordelijk zijn voor het resultaat. Tenzij we zelf natuurlijk iets ontzettend stoms doen!

Kan ik mijn eigen Uncover Lab beginnen? 

Waarom niet! We staan open voor eventuele franchise mogelijkheden. Neem telefonisch contact op laat een bericht achter via de chat of mail. 

 

img

Aan winkelmandje toegevoegd