Over ons

De eerste tattoo shop voor spullen, ter wereld

Uncover Lab is een avontuur gestart door Uncover, het bedrijf dat op een unieke wijze MacBooks personaliseert. Door het succes van het lasergraveren van MacBooks hebben we het productaanbod uitgebreid naar notitieboekjes, snijplanken en powerbanks. Maar hier stopte het niet bij. Vanaf die dag begonnen we met experimenteren op verschillende stoffen en producten en we zijn nooit meer gestopt. Om verder te experimenteren zijn we begonnen met ons eigen lab: Uncover Lab in het centrum van Amsterdam. Na onze opening in juli 2013 en na een paar maanden pop-up ervaring waren we klaar voor een permanente winkel.

Bij Uncover Lab tillen we personaliseren naar een heel nieuw niveau door spullen te bewerken met behulp van onze lasersnijders. Net als bij een tattoo shop, ben je vrij om je eigen ontwerp mee te nemen, of iets te ontwerpen samen met onze Creative Operators. Hetzelfde geldt voor het object: Breng het mee of kies wat moois uit in de winkel.

Door de band tussen mensen en hun spullen te versterken, hopen we een duurzamere, maar ook een mooiere wereld te creëren. 

Victor van Doorn
Victor - founder

Victor is de creatieve geest achter Uncover Lab. Met zijn niet te stoppen energie is hij constant bezig met het creëren van nieuwe ideeën. Hij is de oprichter van Uncover en ontdekker van de techniek die het graveren van Macbooks mogelijk maakt. Daarnaast is hij mede-oprichter van een onderneming waar mysterie centraal staat.


Pim - Co-founder

Pim is de mede-oprichter van Uncover Lab. Met zijn architectuur diploma is hij verantwoordelijk voor het design van de winkel.


Siem - Opperhoofd

Siem is Uncover's alziende oog. Hij leidt het team en zorgt ervoor dat alles volgens plan gaat. Hij regelt alle belangrijke zaken, maar houd ook ontzettend veel van karaoke, naar de bios gaan, dansen en drankjes drinken met collega’s.


Lindsey - Team Manager

Lindsey is de team manager met een liefde voor schoenen en met gek gekleurd haar. Ze houd de boel in het gareel en ontfermt zich over alle teamleden. Deze creatieve fontein houd niet van binnen de lijntjes tekenen, Kijk hier hoe ze dit doet.

Maarten - Sales director

Maarten is onze verkoopman. Hij reist van hot naar her om de magie van Uncover te verspreiden. Zodat de hele wereld weet wat voor mooie spullen wij graveren.


Sammy - Social media manager

Sammy is de allerliefste collega die je je kan voorstellen. Deze social media meid werkt op magische wijze aan onze Instagram, Facebook en advertenties. Een van haar specialiteiten is hand lettering, een skill die erg handig is wanneer ze al haar mooie (muur) illustraties maakt.


Jorine - Creative Operator

Jorine is onze meest gekke collega. Naast werken met haar eigen twee 3D printers is ze ook nog eens danseres en model. Deze meid is gewoon het beste voorbeeld van “beauty and the brains”. Ze houd van alles met Disney, ze heeft op werk zelfs haar eigen persoonlijke beauty and the beast mok “chip”.


Demi - Creative Operator

Demi is bij ons begonnen als stagiaire en is nu een echte aanwinst voor ons team. Zij versterkt ons in de weekenden wanneer ze niet bezig is met muziek en filmen. 


Tanje - Creative Operator

Tanje is onze echte Friese schone, samen met onze Brood & Planken uit Fryslan maakt ze een spetterende indruk.


Stijn - Uncover Mac

Stijn zorgt ervoor dat de site blijft draaien en zorgt dat onze interne processen telkens een stuk beter gaan lopen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor Uncover Mac, waar ze instaat zijn het magische oplichtende logo van Apple te veranderen in het logo van jouw smaak of bedrijf!

 

img

Aan winkelmandje toegevoegd