Over ons

Uncover Lab is een avontuur gestart door Uncover, het bedrijf dat op een unieke wijze MacBooks personaliseert. Door het succes van het lasergraveren van MacBooks hebben we het productaanbod uitgebreid naar notitieboekjes, snijplanken en powerbanks. Maar hier stopte het niet bij. Vanaf die dag begonnen we met experimenteren op verschillende stoffen en producten en we zijn nooit meer gestopt. Om verder te experimenteren zijn we begonnen met ons eigen lab: Uncover Lab in het centrum van Amsterdam. Na onze opening in juli 2013 en na een paar maanden pop-up ervaring waren we klaar voor een permanente winkel.

Bij Uncover Lab tillen we personaliseren naar een heel nieuw niveau door spullen te bewerken met behulp van onze lasersnijders. Net als bij een tattoo shop, ben je vrij om je eigen ontwerp mee te nemen, of iets te ontwerpen samen met onze Creative Operators. Hetzelfde geldt voor het object: Breng het mee of kies wat moois uit in de winkel.

Door de band tussen mensen en hun spullen te versterken, hopen we een duurzamere, maar ook een mooiere wereld te creëren. 

Co-founder Victor
Victor - founder

Victor is de creatieve geest achter Uncover Lab. Met zijn niet te stoppen energie is hij constant bezig met het creëren van nieuwe ideeën. Hij is de oprichter van Uncover en ontdekker van de techniek die het graveren van Macbooks mogelijk maakt. Daarnaast is hij mede-oprichter van een onderneming waar mysterie centraal staat.

Co-founder Pim
Pim - Co-founder

Pim is de mede-oprichter van Uncover Lab. Met zijn architectuur diploma is hij verantwoordelijk voor het design van de winkel.

Store & Marketing manager Siem
Siem - Opperhoofd

Siem is Uncover's alziende oog. Hij leidt het team en zorgt ervoor dat alles volgens plan gaat. Hij regelt alle belangrijke zaken, maar houd ook ontzettend veel van karaoke, naar de bios gaan, dansen en drankjes drinken met collega’s.

Creative Operator Hannah Kay
Hannah Kay - B2B manager

Hannay Kay is het hoofd van onze b2b afdeling. Het maken van nieuwe ontwerpen en het vinden van nieuwe creatieve oplossingen voor bedrijven is helemaal haar ding. Daarnaast maakt ze ook nog eens  fantastisch grafisch werk.

Creative Operator Lindsey
Lindsey - Team manager

Lindsey is de team manager met een liefde voor schoenen en met gek gekleurd haar. Ze houd de boel in het gareel en ontfermt zich over alle teamleden. Deze creatieve fontein houd niet van binnen de lijntjes tekenen, kijk hier en je ziet wat we bedoelen.

Creative Operator Sammy
Sammy - Social media manager

Sammy is de allerliefste collega die je je kan voorstellen. Deze social media meid werkt op magische wijze aan onze Instagram, Facebook en advertenties. Een van haar specialiteiten is hand lettering, een skill die erg handig is wanneer ze al haar mooie (muur) illustraties maakt.


Didi - Creative Operator

Didi is ons nieuwste team lid. Ze tekent graag mooie meisjes, bijna in een soort sprookjes achtige stijl. Ze is een nerd, maar op de juiste manier. Met een achtergrond in game design maakt ze de coolste characters. Zelf is ze ook een mooi meisje, geen dag zonder haar lipstick!


Jorine - Creative Operator

Jorine is onze meest gekke collega. Naast werken met haar eigen twee 3D printers is ze ook nog eens danseres en model. Deze meid is gewoon het beste voorbeeld van “beauty and the brains”. Ze houd van alles met Disney, ze heeft op werk zelfs haar eigen persoonlijke beauty and the beast mok “chip”.


Ren - Creative Operator

Ren is onze “all American sweetheart” uit North-Carolina. Tussen alle meiden in het team shined hij met al zijn oldskool tattoos. Hij illustreert de coolste tattoo designs maar heeft ook een zwak voor modeltekenen en broccoli.


Lizz - Creative Operator

Lizz was onze eerste officiële stagiair, en na haar stage konden we simpelweg geen afscheid van haar nemen. Deze meid is creativiteit haar zelve. Ze tekent de stoerste tattoo-achtige illustraties in eigenzinnige stijl. Ze leert hoe ze haar digitale werk kan vormgeven en graveren met haar nieuwe beste vriend, de bamboo teken-tablet.

Nick Spapens Marketing Expert
Nick - Marketing guru

Nick is onze marketing guru. Hij zorgt ervoor dat onze site goed gevonden word. Voor advertenties draait hij zijn hand niet om en deelt zijn kennis op zijn eigen marketing blog.


You?

We zijn altijd opzoek naar nieuw talent!

Recently viewed

 

img

Aan winkelmandje toegevoegd