Zakelijke orders

De meeste relatiegeschenken zijn niet uniek en onpersoonlijk. Wij doen dat anders. Elk product kan individueel gegraveerd worden met een persoonlijk bericht of design, zelfs in orders van honderd of duizend stuks. Wij graveren over het algemeen notitieboeken en snijplanken uit onze eigen winkel, maar alles is mogelijk. We noemen onszelf namelijk een Lab voor een simpele reden: wij houden van experimenteren. Dit heeft ervoor gezorgd dat we de gekste voorwerpen hebben gegraveerd. Denk aan gepersonaliseerde sneakers, kussens, koptelefoons, speelgoed, telefoons, Macbooks en krukken. Niets is te gek.

b2b gif

PERSOONLIJKE RELATIEGESCHENKEN

  • Verras je klanten, relaties of werknemers met persoonlijk gegraveerde producten
  • Personaliseer bijna elk object en laat een blijvende indruk achter
  • We graveren voor meer dan 100 A-merken
  • Snelste graveerservice in Amsterdam

HOE HET WERKT

1. Kies een product

Om te beginnen willen we weten waar je het design op wilt graveren. We hebben onder andere notitieboekjes, houten snijplanken, leren schorten en SECRID wallets, maar we nodigen je graag uit om zelf een product aan te leveren. Bekijk onze veel gestelde vragen om te zien welke materialen geschikt zijn voor de lasersnijder.

lasergraveren

2. Maak een design

Nadat je een product hebt gekozen is het tijd om een design te kiezen. Ons design team staan voor je klaar om samen met jou een design the maken. Hier wordt altijd rekening gehouden met je huisstijl. Heb je al een design? Geen probleem, dan kan je het design gewoon doorsturen.

graveren amsterdam

3. Graveren maar

Product: Check! Design: Check! Het graveren kan beginnen. Eerst maken we een testgravering op het product om te kijken of alles klopt. Alleen als we samen 100% tevreden zijn met het resultaat, beginnen we met de order. Binnen 24 uur kun je de order ophalen of we sturen het naar je op.

 

ONZE KLANTEN

lasergraveren amsterdam

lasergraveren zakelijk

persoonlijke relatiegeschenken

grote order lasergraveren

relatiegeschenken

jagermeister graveren

 

"Met een designer gechat over hoe ik wilde dat de plank eruit zag, en binnen 10 minuten hadden we een mooi design. Zelfde dag nog verstuurd en ik had het de dag erna binnen om als cadeau te geven. Erg fijn ook om via de chat zo makkelijk iets samen te kunnen maken."

Kim S.

MUUR ILLUSTRATIES, EVENEMENTEN EN MEER

Naast het persoonlijk maken van allerlei producten voor verschillende A-merken, zijn we vaak onderweg van evenement naar evenement om te graveren op locatie. Daarnaast heeft ons team jaren ervaring met het maken van muur illustraties en murals. 

 

WALL ART

Het eerste wat je opvalt als je onze winkel bezoekt is de muurtekening. Ons team heeft jaren ervaring met het maken van wall art voor restaurants, bars en kantoren. Denk hierbij aan een menu aan de muur, een logo in de lobby of een boodschap op een bord. Kan jouw muur wel een update gebruiken? Neem contact met ons op!

EVENEMENTEN

We touren graag met onze lasers door het land. Conferenties, productlanceringen, verjaardagen, festivals, alles is mogelijk. Verras je publiek met gepersonaliseerde producten!

UNCOVERMAC

Bij UncoverMac zijn we gespecialiseerd in het personaliseren van MacBooks. We hebben hier al meer dan honderden MacBooks gegraveerd voor CEO’s of werknemers van: Wordpress, Evernote, Snapchat, Uber en Flipboard. Daarnaast zijn dankzij bekende DJ’s als Hardwell, Laidback Luke en Jamie XX, zijn onze Uncover Macbooks al door duizenden fans gezien!

 

 

 

Recently viewed

 

img

Aan winkelmandje toegevoegd