Maak het persoonlijk.

Van grafisch ontwerp tot unieke graveringen, ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

ONZE SERVICE

Uncover is een jonge, creatieve onderneming. Wij werken vanuit 3 belangrijke kernwaarden:

GRENZELOOS

50, 500 of 5000 stuks; voor ons is het niet snel te gek. Wij customizen je productrange of geschenk, hoeveel dit mogen ook zijn. NB: Bij grotere oplages geldt vaak korting.

MAATWERK

Wij printen niet, wij graveren. Met andere woorden: we laseren jouw boodschap permanent op ieder gewenst object zodat het een duurzaam karakter krijgt.

RAZENDSNEL

Wij onderhouden adequaat contact met onze klanten en bewegen snel. Klanten beoordelen ons met 5 sterren.

CASES

Bekijk verschillende video's van recente cases

Opdrachtgever

CANNIBALE ROYALE AMSTERDAM

Onze samenwerking

Voor het restaurant Cannibale Royale hebben wij 300 messen gepersonaliseerd die nu in al hun restaurants aanwezig zijn. Vanuit het team van Ucover Lab is er goed nagedacht wat er mogelijk was met de messen die wij wilden en hebben ze ons design perfect weten te graveren

Opdrachtgever

Office Centre

Onze samenwerking

Voor de klanten van Office Centre graveren we geregeld Apple hardware, waaronder Airpods. Deze kun je niet alleen laten personaliseren met een unieke naam of emoji, maar ook met logo's of afbeeldingen. Wil je zelf een unieke gravering op jouw Airpods (pro)? Ze zijn al vanaf 1 stuks te bestellen via onze webshop. Grote aantallen? Neem dan contact met ons op.

Opdrachtgever

Fresh 'n Rebel

Onze samenwerking

Één van onze vaste klanten is Fresh 'n Rebel. Wij helpen ze bij het personaliseren van hun techproducten. Zo graveren wij hun headphones en powerbanks met bedrijfslogo's of unieke namen.

DIENSTEN

Bekijk de verschillende diensten die wij voor jouw bedrijf kunnen inzetten.

Grote orders Graveren

Graveren op evenementen

TV Props Graveren

Persoonlijke MacBooks

ONZE KLANTEN

lasergraveren amsterdam

lasergraveren zakelijk

persoonlijke relatiegeschenken

grote order lasergraveren

relatiegeschenken

jagermeister graveren

Wij staan voor je klaar

Bekijk onze 3 aanspreekpunten voor zakelijke orders.
Maarten

Maarten

Sales Director

Van offerte tot afwikkeling: Maarten zal gedurende het gehele logistieke proces contact met je onderhouden. Zo ben je goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je aanvraag.

Jorine

Product Specialist

Met jarenlange ervaring in graveren en kennis in productdesign weet Jorine een synergie te vinden tussen design, materiaal en lasers.

Siem

General Manager

Siem is toeziend oog op alle processen binnen Uncover Lab. Met aandacht voor service verzekert hij een consistente kwaliteit in alle opleveringen.

Contact

Aarzel niet, geen vraag is te gek! Je kunt via het onderstaande direct bellen, een los mailtje sturen, of een chat starten met een van onze collega's

Recently viewed

 

img

Aan winkelmandje toegevoegd