Bullet journal personaliseren

 

To-do lijstjes zijn verleden tijd. Tegenwoordig houdt iedereen alles bij in een bullet journal. Bullet journals zijn de perfecte combinatie van een agenda, bucketlist, to-do lijst, planner en dagboek. Het enige wat je nodig hebt is een leeg notitieboekje met dotted papier en je kunt aan de slag.

 

bullet journal personaliseren

BULLET JOURNALS PERSONALISEREN

Een leeg notitieboekje is ook maar saai, dus kun je de bullet journal personaliseren met handlettering, lijstjes, diagrammen of eigen gemaakte doodles. Maar bij Uncover tillen we personalisatie naar een hoger niveau. Bij ons is het mogelijk om je eigen design op de bullet journal te graveren, om het een extra persoonlijke touch te geven. 

Je kunt hierbij kiezen voor een design uit onze shop of onze designers iets laten ontwerpen. Ben je zelf creatief? Laat je eigen gemaakte design graveren op een Moleskine of een ander soort bullet journal.

Een van de populairste notitieboekjes zijn Moleskines. Toevallig zijn deze bullet journals prachtig te personaliseren. Daarnaast zijn wij ontzettend fan van de Japanse Midori Travellers notebook. Daarmee zijn we niet de enige. Zoek maar eens op #midori op instagram en laat je inspireren. 

De Midori notitieboek draait om harmonie. De dikke leren cover beschermt het fijne papier binnenin. Het voordeel van de Midori bullet journal is dat je het papier kunt hervullen. Is je bullet journal vol? Geen probleem, vervang het papier en kunt weer verder.

Midori reisdagboek personaliseren

Ten slotte zijn we erg trots dat de Appointed notitieboekjes in ons assortiment zitten. Appointed is opgericht door grafisch ontwerper Suann Song, die erin gelooft dat een prachtige werkomgeving creativiteit, productiviteit en welzijn bevordert. Bij de producten van Appointed staan functionaliteit en vakmanschap centraal. Appointed heeft daarom handige notebooks, notepads, workbooks en bullet journals uitgebracht. De boeken van Appointed hebben een waterafstotende linnen kaft die licht graveert. Dit geeft een bijzonder resultaat!

Er zijn talloze manieren om jouw Appointed te personaliseren. Denk aan leuke quotes, figuurtjes of symbolen. Geen idee wat voor een design je wilt laten graveren? Blader eens door onze Lookbook en doe inspiratie op. Onze Instagram staat ook vol met voorbeelden. Vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via mail of chat.     

 

 

 

Recently viewed

 

img

Aan winkelmandje toegevoegd